til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Prosjekter

Prosjekter

Som solid aktør påtar vi oss ikke bare enkeltprosjekter med ett eller få hus. Vi utfører også prosjekter som utbygging av nye områder som gir hjem til mange.

Vi har skapt hjem for flere hundre familier i Fredrikstad-distriktet gjennom våre 40 år i byggebransjen.

Vi løser oppgaver som alt fra enkeltstående hus til større byggeprosjekter og feltutbygging. Vi samarbeider ofte med andre i bransjen som vi har kjent gjennom mange, mange år. Dette er seriøse aktører og fagfolk akkurat som oss slik at vi utfyller hverandre på en god måte. Dette setter oss i stand til å påta oss store byggeprosjekter. 

 

Åsen - Vesterøy, Hvaler
Åsen - Vesterøy, Hvaler

Nå starter byggingen på Åsen, Vesterøy, Hvaler!

Det er vedtatt bygging av de 4 første boligene. De skal stå ferdige våren 2023.
Åsen blir et idyllisk boligområde der naturen og de maritime omgivelsene er tett på. Det blir en fin blanding av svaberg, fjell, uberørt natur og et pent opparbeidet familievennlig boligområde.

Området vil bli et mindre boligfelt med 4 frittliggende eneboligtomter og 11 boliger i rekke, akkurat passe for å skape et godt bomiljø. Her skal barn og barnebarn kunne boltre seg på lekeplassene i et trygt og rolig nærmiljø uten gjennomgangstrafikk. Skolebussen stopper også like bortenfor.

Myratoppen - Oredalen, Fredrikstad

Myratoppen er et boligområde som har gitt hjem til flere hundre beboere. Det ble utviklet i perioden 1998-2005. Det er idag et av Fredrikstads mest populære områder med nærhet til Fredrikstad-marka i tillegg til at det ikke er langt til Fredrikstad sentrum. I dette boligområdet er det både arkitekttegnede boliger og Mesterhus-boliger. Dette gir et veldig variert, populært og familievennlig boligområde. 

Myratoppen - Oredalen, Fredrikstad
Sandbæklia
Sandbæklia

Sandbæklia er et arkitektegnet og kundetilpasset boligprosjekt ved SG-Arkitekter, Fredrikstad. Dette er funkis-boliger bygget i perioden 2010-2013. Området ligger så kloss opp til Fredrikstad-marka som det går an å komme med alle de muligheter dette gir for et aktivt friluftsliv. Det er kort vei til både barneskoler og ungdomsskole. Sandbæklia anses å være et av Fredrikstads mest populære boligområder. 

Sponheimslia

Sponheimslia er et veldig populært boligområde. Her er det bygd både arkitekttegnede og kundetilpassede boliger, både funkis og klassiske boliger. Byggeperiode 2013-2015. Kort vei til barneskoler og ungdomsskole, Fredrikstad sentrum og Fredrikstad-marka.

 

Sponheimslia